WIJ HELPEN U UW GEHELE
BOEKHOUDING OP ORDE TE KRIJGEN

Lukt het u niet om de boekhouding van uw onderneming op orde te krijgen? Wilt u geen zorgen meer hebben over uw loonadministratie? Laat RVB Accountancy & Advies uit Middenbeemster uw boekhouding verzorgen tegen een vaste maandprijs. Voor zowel beginnende, gevestigde als gerenommeerde bedrijven. Bent u op zoek naar een accountant die uw administratie of jaarrekening kan verzorgen? Wij hebben de kennis in huis en bieden een compleet dienstenpakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

JAARREKENING OPSTELLEN

BV’s zijn verplicht om een jaarrekening op te maken en te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Voor eenmanszaken en VOF’s zijn de jaarcijfers de input voor de aangifte inkomstenbelasting. Wij kunnen uw jaarcijfers opmaken en alle administratieve handelingen daaromheen voor u verzorgen.

 

 

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Wij voeren de financiële administraties voor ondernemers in Exact Online. Hierbij maken we afspraken met onze klanten om de administratie in te richten en af te stemmen op zijn/haar wensen.

 

 

LOONADMINISTRATIE

Wij kunnen voor u de loonadministratie voeren. Daarbij verzorgen we de loonstroken, aangifte loonheffingen, loonjournaalposten en jaarwerk. Indien nodig kunnen we ook de aangifte aan het pensioenfonds voor onze rekening nemen en kunnen we hulp bieden bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

 

 

OMZETBELASTING

Indien u Btw-plichtig bent moet per maand, kwartaal of per jaar Btw aangifte worden gedaan. Dit kunt u aan ons uitbesteden of wij kunnen met u meekijken voor het indienen van de Btw aangifte.

 

 

VENNOOTSCHAPSBELASTING

Een BV of NV moet jaarlijks vennootschapsbelasting betalen over de winst. Hiervoor moet aangifte vennootschapsbelasting worden gedaan. Wij kunnen uw aangifte vennootschapsbelasting jaarlijks opmaken en indienen bij de Belastingdienst.

 

 

INKOMSTENBELASTING

Als ondernemer moet u ook aangifte inkomstenbelasting doen. Deze zijn vaak complexer dan de gemiddelde aangifte inkomstenbelasting.

ONZE VISIE

DIGITALISERING

Er komt steeds meer informatie beschikbaar en deze informatie is het makkelijkst te verwerken door middel van digitalisering.

CONTINUÏTEIT

Wij streven er naar om onze diensten niet alleen maar periodiek aan te bieden, maar een samenwerking op lange termijn met u aan te gaan

RISICO'S IN BEELD

Wij kijken naar alle financiële risico’s van uw onderneming en richten onze blik op alle mogelijke risico’s en brengen deze in kaart

 

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.