WIJ HELPEN U BIJ UW BELASTING­AANGIFTE

Zijn belastingen voor u een verschrikking en kijkt u elk jaar op tegen het doen van de belastingaangifte? Heeft u te maken met erfbelasting of schenkbelasting, maar geen idee waar u op moet letten? Laat u adviseren door RVB Accountancy & Advies in Middenbeemster.

 

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat uw belastingaangiften uit handen neemt? Wij bieden een compleet dienstenpakket om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

AANGIFTE INKOMSTENBELASTING

Jaarlijks moeten de meeste mensen aangifte inkomstenbelasting doen. U krijgt hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van de vooraf ingevulde aangifte van de Belastingdienst, maar deze is niet altijd volledig ingevuld of juist en u laat daarmee mogelijk fiscaal voordelige regelingen liggen. Daarnaast kan uw persoonlijke situatie veranderd zijn, waarmee de aangifte inkomstenbelasting complexer is geworden. Wij doen graag uw aangifte inkomstenbelasting voor u.

 

 

AANVRAAG VOORLOPIGE TERUGGAAF

Verwacht u bij de belastingaangifte een groot bedrag te ontvangen door bijvoorbeeld uw hypotheekrenteaftrek? Dan kunt u ervoor kiezen om hiervan al een deel maandelijks op uw rekening gestort te krijgen door middel van een voorlopige teruggaaf. Het kan ook zo zijn dat u bij uw belastingaangifte een groot bedrag dient terug te betalen als u bijvoorbeeld veel vermogen of meerdere inkomens heeft. U kunt er dan voor kiezen om maandelijks alvast een deel hiervan te betalen via een voorlopige aanslag.

 

 

AANVRAAG TOESLAGEN

Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan het zijn dat u recht heeft op een toeslag. Dit is een maandelijks bijdrage die u ontvangt van de overheid. Een toeslag ontvangt u niet automatisch, maar dient u aan te vragen via de Belastingdienst. RVB Accountancy & Advies helpt u om toeslagen aan te vragen. Het gaat dan om de volgende toeslagen:

  • Zorgtoeslag
  • Huurtoeslag
  • Kindgebonden budget
  • Kinderopvangtoeslag

Wij kunnen voor u bekijken of aan de voorwaarden voldoet voor een toeslag.

 

 

AANGIFTE ERFBELASTING

Krijgt u een erfenis of regelt u de afhandeling van een erfenis? Dan kan het zijn dat er aangifte erfbelasting gedaan moet worden bij de Belastingdienst. Dit is zeker geen eenvoudige klus. Wij kunnen u de aangifte erfbelasting uit handen nemen.

 

 

AANGIFTE SCHENKBELASTING

Wilt u schenken of ontvangt u een schenking? Er zijn diverse vrijstellingen die u mag gebruiken. Bij een schenking moet aangifte schenkbelasting gedaan, ook al maakt u gebruik van een vrijstelling. Vraag onze hulp bij het invullen van de aangifte schenkbelasting.

ONZE MISSIE

ONTZORGEN

Geen zorgen over uw boekhouding of
belastingaangiften.

OVERZICHTELIJK MAKEN

Inzicht in uw financiële situatie of fiscale
vraagstukken.

TIJD VOOR BEDRIJF

Uw tijd zoveel mogelijk besteden aan waar u goed in bent.

 

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.